Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Braşov: Putregaiul inelar loveşte în culturile de cartofi


Zeci de hectare de cartofi din localităţile Cristian, Vulcan şi Drăguş intră în carantină timp de patru ani, după ce culturile au fost grav afectate de boala putregaiului inelar. Aceasta este o boală foarte periculoasă, monitorizată printr-o directivă a Comunităţii Europene.
Directorul executiv al Direcţiei Agricole, Călin Achim, a spus, pentru radiotargumures că boala îi va afecta în primul rând pe producători. Timp de patru ani aceştia nu vor mai avea voie să cultive terenurile respective, care intră automat în carantină.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Putregaiul inelar înrăutăţeşte situaţia şi aşa gravă a producţiei de cartofi din judeţul Braşov, unde există cantităţi foarte mici de seminţe de cartof certificate spre a fi cultivate, scrie Adevarul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016