Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bruceloza continua sa se extinda in China. Numarul infectarilor s-a dublat

bruceloza-continua-sa-se-extinda-in-china-numarul-infectarilor-s-a-dublat

China se confrunta cu o noua epidemie, dupa ce bruceloza a infectat de doua ori mai multi oameni fata de cat se raportase initial.


Focarul de imbolnaviri a aparut dupa ce o bacterie a fost scapata anul trecut dintr-un laborator al unei companii bio-farmaceutice care produce vaccinuri pentru animale, autoritatile chineze oferind informatii publice despre epidemie doar in luna septembrie a acestui an.
 
Guvernul a testat 55.725 de locuitori ai orasului, dintre care 6.620 au avut pana in prezent rezultate pozitive la bruceloza, a anuntat guvernul din Lanzhou in cadrul unei conferinte de presa, potrivit unei informatii publicate joi de cotidianul Global Times.
 
Noua cifra arata aproape o dublare a cazurilor - de la 3.245 de rezultate pozitiv la 14 septembrie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Bruceloza este o boala transmisa de animale sau prin produse de origine animala. In general, nu se transmite de la om la om, insa poate provoca febra, dureri articulare si dureri de cap.
 
Unele simptome pot deveni cronice si nu dispar niciodata. Un laborator public din oras a folosit in iulie-august 2019 un dezinfectant expirat pentru productia de vaccinuri anti-bruceloza destinate animalelor, au anuntat autoritatile chineze.
 
In consecinta, sterilizarea a fost incompleta iar bacteriile au fost inca prezente in emisiile de gaze ale companiei - uzina bio-farmaceutica din Lanzhou pentru cresterea animalelor.
 
Gazul contaminat s-a raspandit prin aer pana la Institutul de Cercetari Veterinare din apropiere, unde a infectat aproape 200 de persoane, in decembrie anul trecut.
 
Bruceloza (numita si febra ondulanta sau febra de Malta) debuteaza cu stadiul acut bacteriemic, urmat de stadiul cronic, care poate dura mai multi ani si poate implica mai multe tesuturi. Infectiile produse de Brucella sunt larg raspandite pe glob.
 
Bruceloza a fost descrisa pentru prima data in 1861 in Malta, de unde si o denumire a ei – febra maltica. In 1886, agentul patogen al acestei febre a fost descoperit de Bruce, de unde si denumirea acestui agent, Brucela, si a bolii – bruceloza.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016