Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucureşti: A doua zi a sărbătorii vinului românesc, în noua Piaţă Obor


Cea mai mare expoziţie cu degustare şi vânzare de struguri şi vin (vechi şi nou la promoţie) a producătorilor autohtoni a continuat şi duminică, 10 octombrie a.c., în noua Piaţă Obor, cu ocazia desfăşurării, pentru prima dată în Capitală, a “Zilelor viei şi vinului românesc”, amplă manifestare organizată de primarul Neculai Onţanu pentru bucureşteni.
În ciuda vremii nefavorabile, mii de bucureşteni au umplut piaţa Obor, dornici nu numai să facă cumpărături, dar şi să se destindă şi distreze împreună la un eveniment aşa de interesant şi special.

Pe platourile pieţei au fost montate grătare pe care s-a fript carne vândută bucureştenilor care au dorit să servească o masă câmpenească adevărată.

Tone de struguri de masă din soiurile alb şi negru, de cea mai bună calitate, precum şi struguri de vin din aceleaşi soiuri au fost comercializate direct de către producători, oferind tuturor celor care preţuiesc fructul viţei de vie posibilitatea să-şi cumpere marfă net superioară faţă de ceea ce se găseşte în prezent în restul Capitalei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru cunoscători, dar şi pentru consumatorii ocazionali de licori bahice, marii producători de vinuri au avut surprize proporţionale prin vânzarea ieftină a unor categorii de vinuri albe şi roşii, atât vechi, cât şi noi, din anii cu recoltele de struguri cele mai bune.

Cei dornici să se bucure de bunătăţile specifice

toamnei au avut la dispoziţie tone de must de diverse tipuri şi în funcţie de preferinţe şi-au putut cumpăra la litru sau gata ambalat.

Pentru ca atmosfera să fie una autentică de sărbătoare, noua Piaţă Obor a răsunat de cântece şi voie bună de la spectacolele susţinute de îndrăgiţi interpreţi de muzică populară.

În organizarea acestui eveniment edilul sectorului 2 a avut în vedere faptul că strugurii constituie un remarcabil izvor de sănătate. Odinioară se recurgea la cura de struguri pentru a scăpa de numeroase boli, iar în zilele noastre specialiştii îi recomandă cu căldură în următoarele afecţiuni: gută, reumatism, artroză, anemie şi regulator de tensiune. Cura de struguri curăţă rinichii (mai ales în caz de nefrită), diminuează aciditatea urinară, scade cantitatea de acid uric şi are o acţiune benefică asupra ficatului.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016