Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucurestiul este de azi gazda Conferintei Regionale pentru Europa a FAO

bucurestiul-este-de-azi-gazda-conferintei-regionale-pentru-europa-a-fao

Principalele subiecte ce vor fi in dezbaterea oficialilor europeni se refera la risipa de alimente si gestionarea deseurilor alimentare.


Lucrarile celei de-a 29-a Conferinte Regionale pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), au debutat astazi la Palatul Parlamentului, ocazie cu care ministri si reprezentanti ai diferitelor agentii guvernamentale sunt prezenti la Bucuresti pentru a participa la lucrari. Pana pe 4 aprilie, acestia vor avea posibilitatea de a dezbate si de a lua decizii importante in ceea ce priveste politicile din tarile europene, de la cele mai dezvoltate, pana la cele mai modeste din punct de vedere economic, precum statele din Est.
 
Evident, discutiile purtate vor viza domenii precum agricultura, pescuitul, dezvoltarea rurala sau silvicultura, conferintele regionale precum cea care se va desfasura la Palatul Parlamentului, constituind in egala masura principalul forum de discutii dar si organismul de conducere care decide in privinta prioritatilor comune pentru tarile europene.
        
Principalele probleme ce vor fi dezbatute in zilele urmaroare se refera la risipa de alimente si la deseurile alimentare, participantii urmand a stabili care sunt cauzele principale care duc la pierderea produselor alimentare. S-a stabilit deja faptul ca intre risipa de alimente si aparitia deseurilor alimentare exista o legatura, aceasta fiind constituita de consumatorii care perfera sa cumpere produse alimentare cu o durata de valabilitate indelungata. Acest fapt ar conduce la o crestere a alimentelor nevandute, care sunt astfel irosite si  ajung deseuri alimentare. Problema a facut si subiectul mai multor campanii de informare si sensibilizarea populatiei, derulate in tarile europene, dar se pare ca efectele nu sunt inca cele scontate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Tot astazi s-a intrunit si Comisia Europeana pentru Agricultura din cadrul FAO, care si-a desfasurat cu aceasta ocazie lucrarile celei de-a 38-a sesiuni, lucrari la care a pariticpat si Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Acesta s-a numarat chiar printre cei care au prezidat sedinta, alaturi de reprezentantul regional FAO pentru Europa şi Asia Centrala, Vladimir Olegovich Rakhmanin, Raimund JEHLE, secretar al Conferintei Regionale FAO pentru Europa şi Asia Centrala şi Balazs Hamar, din partea Reprezentantei Permanente a Ungariei la FAO.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016