Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buna Ziua Brasov: Agricultura judeţului va avea o strategie


Subprefectul Carol Ambrus (foto) a demarat încă de la preluarea funcţiei o serie de discuţii care au ca scop realizarea, la final, a unei strategii pentru agricultura judeţului Braşov. Ieri, acesta a declarat că principala problemă observată a fost aceea că agriculturii din judeţ nu se unesc în asociaţii agricole care să le permită să îşi vândă mai bine produsele, să folosească utilaje competitive pentru culturile lor şi mai ales să acceseze fonduri pentru a se putea dezvolta.
„În judeţ, suprafaţa agricolă este de 295.405 de hectare, dintre care 116.520 teren arabil şi 177.461 păşuni şi fâneţe. La capitolul tractoare, numărul acestora este de 4.474, ceea ce înseamnă 26 de hectare pentru un tractor. Însă, la numărul de exploataţii, doar 165 sunt unităţi mari, în medie cu peste 200 de hectare, 144 de unităţi sunt medii, cu peste 100 de hectare, 1.361 sunt exploataţii mici, între 10 şi 50 de hectare, iar 12.315 sunt gospodării foarte mici, de subzistenţă, care au în medie 4 hectare”, ne-a declarat subprefectul Carol Ambrus. Tocmai aceste date sunt cele care, după cum spune subprefectul duc la necesitatea realizării unei strategii pentru agricultura judeţului, pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Buna Ziua Brasov.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016