Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Business Standard: Farinsan, avans de peste 50% in primul semestru


Farinsan, unul dintre principalii producatori interni din industria panificatiei si a moraritului, a inregistrat, in primul semestru al anului, o cifra de afaceri de 32 milioane de lei (8,9 milioane de euro), in crestere cu aproape 55% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a majorarii preturilor produselor finite si a volumului de vanzari, informeaza compania.
“Ne-am indreptat atentia atat catre segmentul de retail, cat si catre cel al marilor consumatori, punand accent pe productia de fainuri speciale, care este o zona de nisa, ceea ce ne-a permis mentinerea unei cote de piata de 5%”, a declarat Ioan Vladu, directorul general al Farinsan.

Farinsan vizeaza in viitorul apropiat investitii in constructia de centrale eoliene, pentru a-si asigura independenta energetica. De asemenea, producatorul va derula, in prima jumatate a anului viitor, doua proiecte cu ajutorul fondurilor structurale. Piata interna de morarit si panificatie este estimata pentru acest an la aproape doua mld. euro, in crestere cu circa 15% fata de anul trecut, potrivit principalilor producatori. Cei mai importanti jucatori pe piata interna de profil sunt Boromir, Vel Pitar, Titan, Dobrogea, Farinsan si Pambac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016