Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buzoienii cultivă castraveţi-grenadă


Horticultorii au reuşit ca, după mai bine de 15 ani de cercetări, să aclimatizeze la Buzău câteva soiuri de legume cu forme greu de întâlnit.
Alături de „castravetele-grenadă", roşia în două culori sau cea cu puf de piersică ori în formă de gogoşar, castravetele mexican ce explodează şi-şi aruncă seminţele în momentul în care ajunge la maturitate este, de departe, mândria specialiştilor de la staţiunea de cercetare din Buzău.

Doctorul în horticultură Costel Vânătoru susţine că acest castravete, al cărui exterior seamănă cu pielea unui cameleon şi îşi are originile în Mexic, este un remediu natural pentru diabet. „S-au făcut de mult timp studii ample la nivel mondial care relevă cantitatea mare de inulină, din care se fabrică insulina, conţinută de această plantă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016