Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie de popularizare a normelor prevazute in ordinul 111 al ANSVSA


Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Marian Zlotea, a dispus ca, incepand cu data intrarii in vigoare a Ordinului de modificare si completare al Ordinului nr. 111/2008, sa fie demarata, la nivel national, o campanie de sprijin si informare referitoare la noile prevederi.

Preconizata a se desfasura pe o perioada de 30 de zile, campania se adreseaza micilor producatori. In aceasta perioada, medicii veterinari vor merge in piete, targuri si in alte locuri organizate de catre autoritatile locale, unde vor informa micii producatori despre conditiile generale de igiena si ii vor sprijini in aplicarea si respectarea acestora, transmite Agerpres.

Producatorii prezenti in piete vor primi, din partea inspectorilor veterinari, materiale informative cu prevederile succinte ale ordinului, modele de etichete necesare pentru informarea cumparatorilor si pentru asigurarea trasabilitatii produselor, precum si manusi de plastic pentru manipularea igienica a alimentelor comercializate si ii vor ajuta pentru a duce la indeplinire prevederile legale. Serviciile veterinare vor acorda in aceasta perioada suportul tehnic necesar micilor producatori, pentru ca acestia sa se conformeze prevederilor legale si sa aplice regulile elementare de igiena. In cadrul acestei campanii, D.S.V.S.A. judetene, vor informa inclusiv structurile administratiei locale si administratiile pietelor, cu privire la obligativitatea respectarii de catre micii producatori a legislatiei in domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


In conformitate cu prevederile Ordinului presedintelui A.N.S.V.S.A. nr. 111/2008, orice persoana care desfasoara activitati de vanzare directa de produse primare sau vanzare cu amanuntul de produse de origine animala si nonanimala, trebuie sa se inregistreze sanitar veterinar la D.S.V.S.A. judeteana si trebuie sa fie supusa controlului sanitar veterinar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016