Pâinea integrală păstrează fibrele şivitaminele, iar din cea albă nu mai rămâne decât amidonul. Ambele au acelaşi număr de calorii, dar mai important este ca indicele glicemic să fie mic. S-a spus că îngraşă, că este vinovată pentru toate bolile, că nu mai este "la modă". În ultimii ani, pâinea a fost intens blamată, iar "nebunia" dietelor anticarbohidraţi i-a convins pe mulţi chiar să renunţe la pâine.
Cea care "îşi merită soarta" este doar pâinea albă, clasica franzelă, "ultrarafinată", golită de fibre şi nutrienţi. Din marea de sortimente, pâine integrală, inter mediară, îmbogăţită cu se minţe, graham, secară, omul de rând abia dacă ştie pe care să o aleagă.
Medicii spun că pâinea consumată "cu cap" nu îngraşă, fie albă, fie neagră, dar pâinea neagră vine cu ceva în plus: fibre, vitamine şi minerale. În plus, e mai săţioasă.
Cea care "îşi merită soarta" este doar pâinea albă, clasica franzelă, "ultrarafinată", golită de fibre şi nutrienţi. Din marea de sortimente, pâine integrală, inter mediară, îmbogăţită cu se minţe, graham, secară, omul de rând abia dacă ştie pe care să o aleagă.
Medicii spun că pâinea consumată "cu cap" nu îngraşă, fie albă, fie neagră, dar pâinea neagră vine cu ceva în plus: fibre, vitamine şi minerale. În plus, e mai săţioasă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News