Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care va fi primul judet cu reteaua de irigatii reabilitata integral

care-va-fi-primul-judet-cu-reteaua-de-irigatii-reabilitata-integral

In tara sunt deschise 40 de santiere pe sistemul de irigatii in baza Programului National de Irigatii, proiecte pentru executarea carora a fost alocat peste un miliard de euro din bugetul statului si 435 milioane euro de la Uniunea Europeana prin Planul National de Dezvoltare Rurala.


Ministrul Agriculturii a fost prezent in judetul Braila, pentru a verifica stadiul lucrarilor de reabilitare la amenajarea Terasa Brailei, care deserveste peste 125 de mii de hectare, prin cei 150 de kilometri de canale existente aici, si unde se reabiliteaza patru statii de repompare cu constructiile adiacente.
 
„Astazi sunt aici, la Braila, si voi reveni de cate ori este nevoie in locurile unde se deschid si se inchid santiere. Am venit astazi la deschiderea acestui santier de lucru, deoarece cu cateva zile in urma s-a dat ordinul de executare a lucrarilor. Este o lucrare foarte importanta, care inseamna peste 125 de mii de hectare pe Terasa Brailei, stiindu-se ca aici este un sistem bine construit de-a lungul timpului, este adevarat ca in zona aceasta s-a intretinut o parte din el”, a spus Daea.
 
Acesta a mai anuntat cu aceeasi ocazie ca Braila va fi primul judet al Romaniei care in 2020 va avea sistemul de irigatii reabilitat pe intreaga suprafata, care insumeaza 360 de mii de hectare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Avem ca obiectiv sa repunem in functiune sistemul de irigatii la nivelul la care a fost in anul 1989, pe intreaga suprafata care insumeaza 360 mii de hectare. Braila va fi primul judet al Romaniei care in 2020 va avea intreaga suprafata de irigatii reabilitata, pentru a nu mai sta sub semnul incertitudinii privind productia agricola. Avem un program bine stabilit, care este urmarit la agrafa. Programul de guvernare al PSD pe agricultura il am cu mine, in geanta. Il urmaresc minut cu minut, lucrez pentru el si nu este nicio restanta in acest domeniu si nici nu va fi, in respect pentru cuvantul dat si pentru misiunea pe care o avem”, a declarat Petre Daea.
 
Pe raza judetului Braila se afla in derulare, in prezent, lucrari finantate prin Programul National de Irigatii in suma totala de 40,2 milioane de lei.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016