Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carnea de porc din Irlanda, livrată la cinci firme din Ilfov, Buzău şi Olt


Cantitatea de peste 3,5 tone de carne de porc provenind din Irlanda, care a ajuns la un depozit din Capitală, a fost livrată la cinci firme din judeţele Ilfov, Buzău şi Olt.
Declaraţia a fost făcută, miercuri, într-o conferinţă de presă, de vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Csutak Nagy Laszlo.

El a precizat că este vorba despre o cantitate de 3.640 de kilograme de carne de porc care a ajuns în România din Belgia provenind din Irlanda. Această cantitate a ajuns la un depozit din Bucureşti, iar în prezent, din acest lot, în acest depozit nu mai există niciun kilogram, toată cantitatea fiind livrată la cinci firme din judeţele Ilfov, Buzău şi Olt.

Vicepreşedintele ANSVSA a precizat că lanţul de distribuţie a cărnii de porc din Irlanda poate să depăşească însă cele trei judeţe, fiind aşteptate rezultatele verificărilor inspectorilor sanitar-veterinari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit vicepreşedintelui ANSVSA, această carne de porc a fost procesată, intrând în amestec cu alte produse, astfel că riscul de contaminare este mai mic.

Acesta a mai spus că marţi, în urma notificării privind cantitatea de carne de porc din Irlanda care a ajuns în România, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au făcut verificări la depozitul la care a ajuns carnea.

Vicepreşedintele ANSVSA a precizat că din 1 septembrie, în urma notificării privind produse din carne de porc din Irlanda care au fost livrate în 11 state membre UE, dar nu şi în România, au fost anunţate toate punctele de frontieră, pentru verificarea importurilor provenind din această ţară.

După ce de la frontieră s-a primit informaţia că în România nu a intrat niciun transport de carne de porc provenind din Irlanda, au fost notificate toate Direcţiile Judeţene Sanitar-Veterinare, pentru verificarea unităţilor de procesare şi depozitare, această acţiune fiind în derulare, a mai spus Csutak Nagy Laszlo.

Peste trei tone de carne de porc provenind din Irlanda au ajuns în depozitele unei firme din Bucureşti, informaţia fiind transmisă, marţi, autorităţilor române, notificarea în acest sens venind de la Comisia Europeană.

Comisia Europeană a invitat, luni, toate statele membre UE să blocheze şi să verifice toate produsele din carne de porc importate din Irlanda, după descoperirea unei contaminări cu dioxină în fermele irlandeze.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016