Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Aplicaţie smartphone care identifică oul contaminat cu dioxină
O companie germană a lansat o aplicaţie care permite introducerea codului unui ou într-un dispozitiv smartphone pentru a se afla dacă este contaminat cu dioxină. Compania Barcoo este specializată în fabricarea de dispozitive pentru scanarea codurilor de bare. În condiţiile în care ouăle au doar serii de identificare, Barcoo a creat o aplicaţie care va permite identificarea gratuită a produselor contaminate.
"Scrieţi în telefon seria oului şi veţi afla dacă face sau nu parte din lotul contaminat", declară un director din cadrul companiei, Martin Scherer.
Autorităţile germane au publicat seriile produselor care provin din fermele unde există suspiciuni de contaminare, precizează Scherer.
Dispozitivul va stabili şi dacă produsul este sau nu ecologic.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Aproximativ 3.000 de ferme germane afectate de scandalul contaminării cu dioxină îşi vor relua activităţile, a anunţat, luni, Ministerul Agriculturii din landul Saxonia Inferioară.
"Vor mai rămâne închise 1.470 de ferme dintre cele 4.400" vizate de interdicţiile iniţiale, comunică Ministerul Agriculturii din Saxonia Inferioară. "În colaborare cu responsabilii locali, au fost colectate toate datele disponibile pentru o analiză solidă şi au fost identificate fermele unde nu există riscuri pentru consumatori", precizează Ministerul Agriculturii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News