În România a început războiul cartofului. De teamă că soiurile noastre vor ajunge istorie, din cauza concurenţei din Egipt şi Turcia, autorităţile au decis să reacţioneze.
Institututul Cartofului din Braşov, singurul centru de cercetare în domeniu, va primi patru milioane de euro pentru modernizarea laboratoarelor şi extinderea producţiei. Păcat însă că toată povestea va dura ani.
Gospodinile desăvârşite ştiu că o tocăniţă adevarată se face dintr-un cartof sănătos, românesc. Nu se sfaramă dacă îl fierbi şi rămâne crocant dacă îl prăjeşti. În plus, îşi păstreaz gustul proaspăt, nealterat de la atatea tratamente.
Institututul Cartofului din Braşov, singurul centru de cercetare în domeniu, va primi patru milioane de euro pentru modernizarea laboratoarelor şi extinderea producţiei. Păcat însă că toată povestea va dura ani.
Gospodinile desăvârşite ştiu că o tocăniţă adevarată se face dintr-un cartof sănătos, românesc. Nu se sfaramă dacă îl fierbi şi rămâne crocant dacă îl prăjeşti. În plus, îşi păstreaz gustul proaspăt, nealterat de la atatea tratamente.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News