Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce a fost mai intai: porcul sau dioxina
Cati romani ar vrea sa ajunga la fel ca Iuscenko?
Presedinte al Ucrainei e cam greu, dar sa aiba fata ca omleta, ciupita de dioxina, se poate rezolva usor.
Depinde cate fleici si antricoate pot incapea intr-un om. Consiliul Stiintific al ANSVSA sustine ca, daca un individ ar manca doar carne de porc dimineata, la pranz, seara si, in loc de fursecuri, la cafea, tot nu-i destula otrava sa-i cada parul de pe ceafa.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Nici macar o dieta Atkins, exclusiv cu costita, intinsa pe 90 de zile, nu ar avea efecte adverse, adauga institutia citata. Alerta mediatica referitoare la dioxina nu este sustinuta stiintific, ne asigura specialistii romani. Expertii europeni indicau insa un nivel al dioxinei de cateva sute de ori mai mare decat limita permisa. Pe cine sa crezi: pe ai lor sau pe ai nostri? Nici nu poti sa-i contrazici: nu a murit nimeni dupa un ciolan cu fasole. Cel mai probabil, porcina irlandeza a fost taiata bucatele si imprastiata de nici Politia nu-i mai da de urma. Tocmai acesta este un semnal de alarma: autoritatile au recunoscut ca nu pot trasa drumul unui crenvurst din abator pana in farfurie. Mai mult, ANSVSA a ingrosat soriciul si a refuzat sa dea informatii despre firmele implicate, chipurile pentru a le proteja. De parca rolul inspectorilor e sa protejeze firmele, nu publicul. Oricum, tacerea a lovit toate firmele producatoare: cand nu stii firmele cu probleme, lasi orice produs in raft.
Citeste mai mult in Gardianul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News