Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce am aflat la opta editie a targului Goodwine

ce-am-aflat-la-opta-editie-a-targului-goodwine

In perioada 23-25 noiembrie a avut loc la Romexpo a opta editie a Targului International de Vinuri GoodWine. Cei peste 100 de expozanti si subexpozanti, producatori romani, importatori, distribuitori si companii din domenii conexe, au adus in fata vizitatorilor peste 1000 de vinuri, din care circa 500 au fost lansari si premiere.


La targ au participat si doua tari care si-au prezentat produsele de vinificatie, standurile fiind organizate de Ambasada Republicii Chile si Ambasada Africii de Sud. Ele au prezentat vinuri ale unor producatori care doresc sa intre pe piata din Romania.

Dintre lansarile care au avut loc in premiera, merita pomenite Francusa 2012 prezentata de Cotnari, noua imagine a spumantelor Margaritar Alb si Margaritar roze ale companiei Jidvei, dar si primul asamblaj de trei soiuri romanesti: Feteasca Neagra, Negru de Dragasani si Novac - sub brandul Nedeea dedicate HoreCa fiind imbuteliat de catre Vinarte.

Pe toata perioada targului, iubitorii de vin au putut degusta vinurile ecologice la standurile Crama Delta Dunarii, Domeniile Viticole Franco-Romane si Senator Wine.

Master of Ceremony a fost Catalin Paduraru, reprezentantul Romaniei al OIV - Organizatia Internationala a Viei si Vinului, membru FIJEV, Sef al Legatului pe Bucuresti al Cavalerilor Vinului European si membru ADAR, care va prezenta si coordona programul degustarilor si lansarilor de vinuri in cadrul targului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Am ramas consumatori

Catalin Paduraru a oferit si cateva informatii despre locul Romaniei in randul producatorilor de vin, Potrivit acestuia, tara noastra a iesit din topul primilor zece cultivatori de vin. Asta, deoarece s-au redus atat suprafetele cultivate cu vita de vie cat si productia de struguri. Stam insa bine la consum, care situeaza Romania pe un trend ascendent, a mai precizat specialistul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016