Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

GoodWine: Peste 500 de vinuri vor fi prezentate in premiera pe piata romaneasca

goodwine-peste-500-de-vinuri-vor-fi-prezentate-in-premiera-pe-piata-romaneasca

Se va intampla la editia de primavara a Targului International de Vinuri GoodWine, care se deschide astazi in pavilionui C1 de la Romexpo.


Eveniment important in egala masura pentru producatorii dar si amtaorii de vinuri de calitate, Targul International de Vinuri GoodWine, ajuns la a 11 editie, isi deschide astazi portile in locatia deja consacrata din pavilionul C1 al complexului Romexpo.
 
Deschiderea oficiala are loc la ora 12.00, la festivitate participand reprezentanti ai Partenerului Oficial al evenimentului – Casa de Vinuri Cotnari, ai Partenerului Principal – Jidvei si ai Partenerului – Vincon. Vor fi prezenti, de asemenea, reprezentanti ai Asociatiei Somelierilor din Romania, ai OSR 2011, ai Asociatiei Degustatorior Autorizati din Romania, organizatii din industria vini-viticola si parteneri media.
 
Organizatorii au anuntat ca pe perioada celor trei zile, in care se va desfasura targul, participantii si vizitatorii vor avea parte de numeroase evenimente, fiind programate peste 500 de lansari ale unor soiuri de vinuri ce vor fi prezentate in premiera pe piata romaneasca, fiind vorba atat de vinuri din podgoriile romanesti cat si de vinuri provenind din zone viticole cu traditie din strainatate.
 
Conform comunicatului de presa remis cu aceasta ocazie, printre expozantii prezenti la aceasta editie de primavara se vor numara Casa de Vinuri Cotnari Jidvei, Vincon Vrancea,Vinarte, S.E.R.V.E. Ceptura,  Crama Oprisor,  Budureasca, Senator Wine,  Cramele Halewood,  Alcovin, Crama Basilescu, Domeniile Blaga,  Winero,  Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Domeniul Vladoi,  Vincola Averesti, Wine Princess,  Nomibo,  Cricova Romania,  Casa Panciu, Domeniile Ostrov, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Vinimondo, Alma Tim, Principe di Corleone, B-Winegrower , Stenota Winery, Arzuaga Navarra, Vinoteca Mea, Crama Iordache, Enoteca Provensala, Crama Hetei, Vinum Capidava, Fautor (Republica Moldova), Barza Alba,    Ecoreca, Crama Borha (Spania), Eduardo Miroglio (Bulgaria) Azienda Vitivinicola Malgra (Italia),   Commerce Line, Giuliano Tartufi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, partea de accesorii si utilaje de vinificatie va fi reprezentata de   Bilancia (echipamente si accesorii HoReCa), BTC Glass Design, Decorium, FlexLabel (etichete),   Buticom Tonnellerie (butoaie), Vimini, Horeca Expert, Bristot, Cofetaria Armand, Contego Coffe.
 
In premiera la aceasta editie Goodwine, participa compania Intervitt, care face parte din grupul Interagro. Intervitt detine in prezent peste 300 de hectare de vie si va prezenta la GoodWine noile game de vinuri Viile Sudului destinate HoReCa. Tot pentru prima data la GoodWine se va afla si Crama Hetei din Satu Mare, o crama de familie, care detine in prezent 15 hectare de vie plantate cu soiuri nobile Syrah, Cabernet Franc, Feteasca Neagra, Riesling de Rhin, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Furmint, Pinot Gris, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Regala, Pinot Noir, Merlot si Cabernet Sauvignon. Vizitatorii vor intalni in premiera la Goodwine si Crama Iordache din Dragasani in standul  Vinoteca Mea, dar si Stenota Winery (Prahova) si Vinum Capidava.
 
Targul va putea fi vizitat in acest week-end dupa urmatorul program:
Vineri, 25 aprilie 2014, intre orele 12.00 - 18.00
 Sambata, 26 aprilie 2014, intre orele 10:00 - 19:00
 Duminica, 27 aprilie 2014, intre orele 10:00 - 17:00.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016