Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce programe lanseaza Ministerul Agriculturii pentru angajatii sai

ce-programe-lanseaza-ministerul-agriculturii-pentru-angajatii-sai

Luni, ministrul agriculturii, Daniel Constantin, a participat la conferinta de lansare a activitatilor de consultanta oferite de specialistii Bancii Mondiale.


Alaturi de ministrul Agriculturii au fost prezenti Dina Umali-Deininger, director pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala in Europa si Asia Centrala din cadrul Bancii Mondiale, Holger Kray, directorul Programului de Asistenta Tehnica din cadrul Bancii Mondiale, Arthur Riel, arhitect-sef in tehnologia informatiei, Gabriel Ionita, reprezentantul sefului Biroului Bancii Mondiale in Romania si Irina Ramniceanu, economist agrar din cadrul Bancii Mondiale.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a demarat un program de reformare a administratiei centrale si locale, inclusiv la nivelul institutiilor din subordine, program care va fi implementat cu asistenta tehnica a Bancii Mondiale si implicarea directa a personalului propriu.

"intalnirea de astazi a vizat demararea a patru proiecte extrem de importante pentru Romania si pentru Ministerul Agriculturii. Aceste proiecte sunt sustinute tehnic de catre Banca Mondiala si finantate din fonduri europene prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.(…) Aceste proiecte nu reprezinta un nou imprumut de la Banca Mondiala ci ele sunt finantate din fonduri europene nerambursabile, insa Banca Mondiala, datorita experientei extrem de importante pe care o are, reprezinta partenerul care sustine din punct de vedere tehnic aceste proiecte. Durata de implementare a acestor proiecte este de 24 de luni incepand din acest moment", a declarat ministrul Daniel Constantin.

"Inregistrarea proprietatii terenurilor, adaptarea la schimbarile climatice, precum si modernizarea administratiei in sectorul agricol sunt cheia pentru a reduce diferenta dintre performanta si potentialul semnificativ din agricultura romaneasca", a spus Dina Umali-Deininger, director de sector. Ea a adaugat ca "Banca Mondiala este increzatoare ca parteneriatul lansat astazi este un pas inainte in aceasta directie".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cele patru proiecte sunt: "Strategii pentru valorificarea potentialului agroalimentar al Romaniei", "Planificare strategica pentru administratia agricola", "Implementarea Sistemului Managerial Intern la nivelul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a structurilor subordonate" si "Crearea si implementarea unui sistem informatic de Management Financiar Integrat (SIMFI) la nivelul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016