Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai căutate destinaţii pentru petrecerea Paştelui vor fi anul acesta locaţiile care promovează turismul religios


Pensiunile rurale şi ţări precum Grecia şi Bulgaria sunt principalele destinaţii turistice solicitate de români pentru petrecerea Paştelui, ofertele operatorilor de turism pornind de la 50 de euro minisejurul pentru intern, şi 70 de euro pentru cel extern.
(+) Click pentru a mări
Bisericile de lemn din Maramureş sunt vestite
Publicitate
Astfel, potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), cele mai căutate destinaţii pentru petrecerea Paştelui vor fi anul acesta locaţiile care promovează turismul religios. "În acestă perioadă se primesc solicitări pentru pensiunile rurale din Maramureş şi Bucovina. În ce priveşte turismul extern, Bulgaria şi insulele din Grecia vor fi în topul preferinţelor turiştilor străini", a declarat consultantul patronatului de profil, Traian Bădulescu, citat de NewsIn.

În ce priveşte tarifele pachetelor pentru Paşte, acestea pornesc de la 50 de euro pentru destinaţiile interne, iar cele mai ieftine preţuri pentru destinaţiile externe sunt cuprinse între 70 şi 100 de euro pentru Grecia, de exemplu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Preţurile accesibile de anul acesta se datorează, spun operatorii de turism, şi unui fenomen nou apărut pe piaţa de profil. "Hotelierii au început să ne facă oferte de înscriei timpurii şi pentru perioada Paştelui, nu numai pentru sezonul de iarnă. De pildă, pentru un minisejur pentru Paşte în Antalya contractat până la data de 20 februarie, cumpărătorul beneficiază de o reducere de preţ de 15%", a precizat managerul agenţiei Promt Service Travel, Adriana Goicea, citat de NewsIn.

"Anul acesta am remarcat apetitul crescut al turiştilor pentru înscrieri mai timpurii pentru a beneficia de reduceri, promoţii şi astfel a calători inteligent şi cu buget convenabil. Vânzările merg bine, iar până în momentul de faţă am epuizat 40% din pachetele turistice puse la vânzare", a spus la rândul său directorul de marketing al J'info Tours, Cristina Irimia.

Nici destinaţiile mai scumpe nu sunt ocolite de turiştii români. Unele pachete turistice mai puţin accesibile fiind deja epuizate. "De exemplu, croazierele de pe Mediterană şi Atlantic pentru perioada Paştelui au fost deja epuizate", a adăugat Goicea.
Pentru perioada Sărbătorilor pascale de anul acesta, reprezentantul ANAT estimează o uşoară creştere a numărului solicitărilor, însă "încasările vor fi mai mici". Explicaţia acestei tendinţe constă, în opinia directorului J'info Tours, în sejururile mai scurte spre deosebire de anii trecuţi. "Sunt preferate sejururi de Paşte mai scurte faţă de anii precedenţi, criza economică reducând bugetele destinate vacanţelor", a menţionat Cristina Irimia.

Astfel, în aceste condiţii operatorii şi-au modelat pachetele turistice după cerinţa pieţei. "Anul acesta am realizat pachete mai scurte, dar care au aceeaşi calitate a serviciilor, la preţuri mai mici", a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al agenţiei Perfect Tour, Tatiana Bulubică. Acesta estimează pentru perioada Paştelui o cerştere cu 5-10% a vânzărilor comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016