Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai noi date despre structura exploatatiilor agricole in Romania, disponibile la sfarsitul anului

cele-mai-noi-date-despre-structura-exploatatiilor-agricole-in-romania-disponibile-la-sfarsitul-anului

Institutul National de Statistica a anuntat ca a inceput o ampla cercetare in acest sens, iar rezultatele urmeaza sa fie facute publice in cursul lunii decembrie.


Institutul National de Statistica va efectua in acest an o ancheta structurala in agricultura, pentru a obtine informatii despre structura exploatatiilor agricole din Romania, cu noi perioade de referinta, rezultatele urmand sa fie disponibile si diseminate in luna decembrie 2017.
 
Culegerea datelor in teren se va desfasura in perioada 10 ianuarie — 10 februarie 2017, iar obiectivul Anchetei Structurale in Agricultura 2016 vizeaza obtinerea de informatii privind structura exploatatiilor agricole, respectiv numarul exploatatiilor agricole, suprafata agricola utilizata, efectivele de animale, practici de gestiune a solului, irigatii, agricultura ecologica, persoanele care au desfasurat activitati agricole, dezvoltarea rurala etc.
 
Scopul cercetarii urmareste asigurarea de date, comparabile la nivel international, pentru fundamentarea politicilor nationale in domeniul agricol, in concordanta cu acquis-ul statistic comunitar, necesare procesului de participare a Romaniei la Politica Agricola Comuna, dar si obtinerea de statistici pentru imbunatatirea calitatii indicatorilor de agromediu si pentru elaborarea politicilor agricole nationale si a programelor de dezvoltare rurala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ancheta se va efectua pe baza unui esantion reprezentativ la nivel national, macroregiune, regiune de dezvoltare si judet format din toate exploatatiile agricole cu personalitate juridica (circa 28.000) si circa 303.000 de exploatatii agricole fara personalitate juridica, extras din Registrul Statistic al Exploatatiilor Agricole, realizat pe baza datelor de la Recensamantul General Agricol 2010 si actualizat.
 
 Modul de culegere a datelor va fi prin interviu direct, realizat de catre un operator statistic, pentru exploatatiile agricole fara personalitate juridica, si prin autoinregistrare pentru exploatatiile agricole cu personalitate juridica, sub indrumarea unui coordonator.
 
Momentul si perioada de referinta va fi ziua de 31 decembrie 2016, pentru efective de animale si agricultura ecologica — sector animalier, anul agricol 2015 — 2016 (01 octombrie 2015 — 30 septembrie 2016), pentru modul de utilizare a terenului, informatii privind irigatiile, practici de gestionare a solului, agricultura ecologica — sector vegetal, persoane care au lucrat in agricultura, alte activitati aducatoare de venituri.
 
Ultimii 3 ani (2014 — 2016) vor fi considerati perioada de referinta pentru sprijinul acordat pentru dezvoltare rurala. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016