Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciobanii vor putea avea si 10 caini la stana, in functie de numarul de oi

ciobanii-vor-putea-avea-si-10-caini-la-stana-in-functie-de-numarul-de-oi

Aceasta se pare ce este o solutie agreata si de autoritati si de crescatorii de ovine, in urma discutiilor care au avut loc miercuri la Parlament, intre cele doua parti.


Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a anuntat la Realitatea TV, ca in urma protestului ciobanilor, reprezentantii crescatorilor de ovine, fermierii si Ministerul Agriculturii au ajuns la o solutie agreata cu privire la numarul de caini de la o stana.
 
Astfel, potrivit acestuia, ar urma ca la  stana sa fie permisi pana in 10 caini, in functie de dimensiunea turmei. Reamintim ca potivi Legii Vanatorii, ciobanii trebuie sa aiba un caine la turmele de la ses, doi caini la deal si trei caini in zonele de munte.
 
„Eu am inteles ca exista o solutie care a fost agreata: pana in 10 caini pe stana, in functie de numarul de oi. Vanatoriii parlamenatri m-au avertzat ca trebuie sa fim atenti la numarul de caini, pentru ca un numar mare de caini afecteazea habitatul animalelor salbatice. Ar afecta vanatul. Exista pericolul ca numarul mare sa afecteze habitatul animalelor salbaticelor, care constitrue resursa cinegetica”, a spus Achim Irimescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Conform acestuia, Legea vanatorii nu poate fi modificata printr-o ordonanta de urgenta pentru ca este o lege organica, dar se poate redacta o ordonanta de urgenta prin care sa se suspende aplicarea unor articole pentru o perioada de timp. 
 
„Legea nu se poate modifica pentru ca este o lege organica dar putem face o ordonanta de urgenta prin care sa se suspende aplicarea unor articole pentru o perioada de timp. Sigur, ea poate fi contestata la Curtea Constitutionala, dar pana cand contesta trece timpul. In noaptea asta colegii stau sa termine si dimineata o avem pe masa nu stiu daca se va discuta in Guvern, pentru ca trebuie sa o vada si celelalte ministere. In orice caz cred ca saptamana viitoare este termenul cel mai realist”, a precizat joi Achim Irimescu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016