Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cititor RECOLTA: Domnul ministru nu a inteles un lucru, fermierul roman nu cere de pomana


Mihail Dumitru - foto: MediafaxSunteti prea critic cu d-l ministru, care este si se comporta ca o delicatese a agriculturii romanesti. Daca l-ati vazut duminica la TV ati observat probabil ca el este foarte finut, foarte linistit, foarte multumit de sine si chiar a spus ca el nu crede in stari de panica.

Pai, asteptati, ca pana om ajunge sa aram cu plugul de lemn, nu mai este mult. Atunci abia domnul ministru se va deranja sa vada stare reala a agriculturii.

Acum isi pregateste prelungirea mandatului cu Realizari:

  • 5.7 TO GRAU, care de fapt nu exista si chiar daca ar exista, ce merit are in realizarea lui?
  • Un miliard Euro care s-au returnat la UE si care trebuiau folositi in fermele de vaci de lapte, motivand ca s-au alocat sume prea mici si nu s-au deranjat fermierii sa le ceara, motivul adevarat fiind ca de fapt nu a stiut cine trebuie despre acesti bani, legatura intre minister si fermierii mici si mijlocii fiind precara pana la 1 septembrie din cauza lipsei de personal din teritoriu si inexistenta personalului dupa desfiintarea DADR-urilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

A inceput, ca si raposatul, sa promita subventii la dobanzi pe credite, subventii de la guvern pentru pamant, de parca el ar fi inventat roata, dar nimic despre plata subventiilor restante, despre decontarea banilor la acciza pe motorina, despre o strategie pe termen lung pentru agricultura, despre multa alte probleme care exista si care ar trebui rezolvate.

Domnul ministru nu intelege un lucru: fermierul roman nu cere pomana. El cere drepturi egale cu fermierii din celelalte tari ale UE, deoarece facem productii cu costuri foarte mari si in conditii destul de vitrege, ajutati sau loviti de mama natura si le vindem pe o piata libera unde pretul este facut de produsele din celelalte tari ale UE, sau de presiunile ministrului agriculturii care pentru a forta fermierul sa faca in continuare protectie sociala, intervine nepermis de mult pe piata influentand preturile cu supraproductiile cu care se lauda. Nu stiu de ce am un sentiment de Deja vous.

Citeste articolul care a generat acest comentariu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016