Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cititorii recolta.eu: "Administrarea padurilor trebuie lasata pe mana silvicultorilor a caror Biblie trebuie sa fie un cod silvic bine facut"

Tags: romsilva

Parerea unanima a cititorilor recolta.eu care au comentat stirea potrivit careia RNP Romsilva a scos la licitatie mai multe cladiri considerate nerentabile este ca politica are un amestec prea mare in administrarea fondului forestier.

O solutie ar fi desfiintarea Regiei Nationale a Padurilor, considera Gheorghe:

Eu as desfiinta si RNP-ul, acest mastodont, consumator ineficient si distrugator de paduri, folosit in scopuri politice. Administrarea padurilor trebuie lasata pe mana silvicultorilor a caror BIBLIE trebuie sa fie un cod silvic bine facut si amenajamente intocmite de oameni competenti. Paza padurilor trebuie facuta , ca pentru oricare valori, de catre firme specializate sau de catre jandarmirie. In acest fel complicitatea la furturi a silvicultorilor ar fi serios diminuata.

Sorin denunta coruptia din sistem si vrea, la randul lui, ca profesionistii din silvicultura sa fie lasati sa isi faca treaba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dupa cum se vede a venit si rindul distrugerii si aducerii la faliment a RNP orchestrate din umbra de hienele nesatule ce ne conduc spre nicaieri, de 20 de ani indiferent ce culoare a avut. Mii de hectare au fost trecute in posesia falsilor fosti proprietari pe diferite cai, mai ales pe cale judecatoreasca unde juristii directiilor silvice care trebuiau sa apere proprietatea statului au facut pact la comanda politica cu revendicatorii, neprezentindu-se la procese sau nedezarmind falsele probe prezentate in instante.

Activitatile silvice depind de firme mai mult sau pai putin agreate de hienele de diferite niveluri. S-a format o presiune nemaiintilnita asupra padurii si a silvicultorilor onesti, din toate partile posibile, atit pentru a se scoate bani negri din majoritatea produselor si lucrarilor acestui segment cit si de a distruge structurile traditionale in administre.

Cum de se gasesc cumparatori daca aceste constructii nu mai reprezinta un interes pentru Romsilva ?

Florin Serbanescu se intreaba prin ce calcule s-a ajuns la concluzia ca acele cladiri scoase la licitatie sunt nerentabile si face o paralela cu scandalul tancului portocaliu.

As fi curios sa vad si eu sedinta Consiliului de Administratie al RNP… cum de rezulta ca sediile de cantoane sunt nerentabile? Dar ce a facut Ion Dumitru cu tancul ala de cateva miloane de euro si ace de cravata de 5 mil lei vechi a fost rentabil? Rusine RNP

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016