Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cititorii recolta.eu au avut dreptate. Ilie Sarbu va sprijini crescatorii de taurine!


In perioada 22 decembrie - 08 ianuarie portalul de agricultura recolta.eu a efectuat un sondaj de opinie in care intrebarea era: "Ministrul Ilie Sarbu va interveni in favoarea crescatorilor de taurine?"

57% dintre respondenti au raspuns afirmativ, 38% au spus "nu" iar 6% au raspuns "nu stiu". In cursul zilei de ieri, Ilie Sarbu, ministrul agriculturii, a început seria întâlnirilor cu sindicatele din agricultură în vederea identificării problemelor cu care se confruntă fermierii.

La intalniri au participat sindicatele din zootehnie şi silvicultură, respectiv Sindicatul Crescătorilor de Taurine din România, Federaţia Crescătorilor de Ovine din România şi Confederaţia Sindicatelor din Silvicultură „Consilva”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Discuţiile au vizat, cu precădere, problemele cu care se confruntă cei implicaţi direct în creşterea animalelor şi modalităţile reale de rezolvare ale acestora. Ilie Sarbu a solicitat reprezentanţilor sindicatelor din zootehnie să se constituie într-un partener real al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, atât în ceea ce priveşte elaborarea politicilor din domeniu, cât şi în implementarea acestora în teritoriu, un rol deosebit de important revenind în acest sens asociaţiilor crescătorilor de animale.

Printre subiectele atinse în cadrul discuţiilor, amintim absorbţia fondurilor SAPARD pe componenta investiţiilor în zootehnie, calitatea laptelui şi relaţia dintre producători şi procesatori, situaţia plăţii subvenţiilor în zootehnie, anunta un comunicat al ministerului remis recolta.eu

În ceea ce priveşte subvenţiile, ministrul Ilie Sarbu i-a asigurat pe fermieri că până la 15 ianuarie 2009 se vor face plăţile reprezentând sumele restante pentru subvenţiile la bovine şi ovine, respectiv 202,8 si 209,7 milioane lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016