Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeana aloca 111 milioane de euro pentru promovarea productiei agricole

comisia-europeana-aloca-111-milioane-de-euro-pentru-promovarea-productiei-agricole

Este vorba de o noua politica de promovare care va fi pusa in paractica de anul viitor, in sprijinul fermierilor.


Incepand din 2016, Comisia Europeana va pune in practica o noua politica de promovare denumita „Enjoy, it's from Europe”, ofocialii de la Bruxelles anuntand ca doresc ca astfel sa ii ajute pe producatorii din sectorul agricol sa intre sau sa-si consolideze pozitia pe pietele internationale. Totodata. noua politica se adreseaza si consumatorilor de pe piata europeana, in scopul de a-i face mai constienti de eforturile facute de fermierii europeni.
 
Principalele elemente noi ale politicii de promovare sunt o crestere semnificativa a ajutoarelor alocate pentru campaniile de promovare, de la 61 milioane de euro in 2013 pana la 200 de milioane de euro in 2019, cresterea ratelor de cofinantare UE comparativ cu actualul regim, de la 50% la 70-80% si chiar pana la 85% pentru Grecia si Cipru si  infiintarea unei strategii europene de promovare care va permite ca masurile de promovare sa fie mai concentrate.
 
Despre nou stategie a vorbit zilele acestea si comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, care a anuntat cu aceasta ocazie ca anul viitor, fermierii europeni vor beneficia de o alocare bugetara de 111 milioane de euro din partea comisiei europene pentru a-si promova produsele pe piata comunitara si cea internationala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In acest sens, comisarul european a declarat marti ca „productia agroalimentara europeana nu are egal la scara mondiala. Exporturile UE, estimate la 110 miliarde de euro, creeaza locuri de munca si crestere in zonele rurale din intreaga Europa. Pentru a sustine aceasta evolutie pozitiva, am placerea de a va prezenta acest nou regim de promovare, care prevede o anvelopa de 111 milioane de euro destinata cautarii de noi oportunitati pentru produsele agroalimentare din UE precum si consolidarii prezentei noastre pe pietele existente. Sunt bucuros sa pot anunta ca, in cadrul pachetului de masuri in valoare de 500 milioane de euro anuntat recent, alocarea a 30 de milioane de euro pentru sectoarele laptelui si carnii de porc”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016