Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comunicat ASFOR - raspuns la scrisoarea deschisa


S-a transmis prin posta electronica o scrisoare deschisa catre conducerea ASFOR din partea a doi domni Dan Stamate fost director executiv la departamentul de industrializarea lemnului din asociatie si Catalin Tobescu director la Forestry & Fordaq Romania, referitor la un asa zis plan de masuri de restructurare a activitatii asociatiei.
Mentionez ca niciunul nu reprezinta un membru al asociatiei.

Motivele invocate intr-o eventuala " expunere de motive" pentru un plan de masuri sunt preluate partial din programul de actiuni aprobat de adunarea generala si unele nemultumiri punctuale ale unor firme membre ale asociatiei.

Sunt multe afirmatii generale nesustinute profesional, unele din problemele aratate le avem in atentie pentru a fi rezolvate si la nivelul ASFOR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Oricum demersul celor doi la care s-a alaturat si un alt specialist in distrugere, nu cred ca trebuie luate in considerare, chiar daca se invoca si unele nemultumiri a unor membri de ai nostri.

Din acest punct de vedere mi se pare jignitor sa se ceara demisia intregului Consiliu Director, de catre niste persoane care nu au nicio calitate potrivit statutului.

Va informez ca in ziua de 19.01.2011 a avut loc sedinta biroului executiv al departamentului de industrializarea lemnului, legat de analiza activitatii pe 2010.

Membrii biroului executiv au aratat ca s-a realizat putin din programul stabilit pentru directorul executiv si ca exista o oarecare nemultumire din partea unor societati mari din prelucrarea primara a lemnului.

In ce ne priveste am aratat, cu date concrete, ca am acordat tot sprijinul departamentului si evident directorului executiv pentru a se indeplini obiectivele din programul aprobat.

In urma discutiilor la propunerea d-lui Nicolae Tucunel, membru al Consilului Director si al biroului departamentului s-a acceptat de ceilalti membri direct, sau indirect ideea de a se infiinta o noua organizatie a agentilor economici mari, cu obiect de activitate prelucrarea primara a lemnului.

Punctul meu de vedere, exprimat in sedinta, a fost ca nu ne putem opune unei asemenea initiative, dar am rezerve mari in rezolvarea unor doleante ale membrilor nostri de catre noua organizatie.

Sunt multe argumente in acest sens si as aminti numai faptul ca cele doua activitati exploatarea lemnului si prelucrarea primara sunt strans legate, dovada ca multe societati le practica pe amandoua.

In plus divizarea ASFOR ar da satisfactie celor cu, care ne-au creiat, cele mai mari dificultati, respectiv administratorii de paduri ai statului.

ASFOR are un nume, a reusit in decursul timpului sa rezolve multe din problemele sectorului. Evident ca sunt si lucruri ce nu au putut fi rezolvate fie din cauze obiective, dar si subiective.

Asemenea probleme pot fi discutate si analizate la adunarile generale de la sucursale si la nivel central.

Fara a oferi si alte detalii va propun urmatoarele:

- sa informati membrii nostri asupra celor relatate mai sus;
- sa ne concentram pentru rezolvarea majoritatii obiectivelor din programul de actiuni aprobat de adunarea generala;
- sa va exprimati un punct de vedere asupra datei pentru o sedinta a Consilului director in perioada imediat urmatoare, unde printre altele sa aprobam si calendarul de desfasurare a adunarilor generale de la sucursale si pe tara.

Cu stima si consideratie,

Presedinte ASFOR
Dipl.ing.Ioan Sbera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016