Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conducerea Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare din perioada 2005-2009, anchetata în situaţia sistemelor de irigaţii

Tags: irigatii

Chestorul principal Petre Toba, inspector general al Politiei Române, a trimis Biroului Permanent al Camerei Deputatilor o scrisoare în care arata ca sefii Societatii Nationale "Îmbunatatiri Funciare" (SNIF) din perioada 2005-2009 sunt cercetati penal în cazul sistemelor de irigatii.
Petre Toba prezinta în scrisoare masurile luate de politie ca urmare a aprobarii de catre Camera, în 13 aprilie, a concluziilor raportului comisiei de ancheta privind situatia sistemelor de irigatii si a altor sectoare de îmbunatatiri funciare. El a informat conducerea Camerei ca politistii au întocmit, din 2002 pâna în prezent, 102 dosare penale în ceea ce priveste fraudele si activitatile ilegale prin care a fost prejudiciat patrimoniul Societatii Nationale "Îmbunatatiri Funciare" (SNIF) si al Administratiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare.

"În cele 102 dosare au fost cercetate 235 de persoane pentru savârsirea unui numar de 258 de infractiuni si a unui prejudiciu de peste 38.330.000 lei. În acest moment, sunt în lucru 10 dosare penale. Politia cerceteaza modul în care s-au derulat achizitiile în cadrul ANIF urmând ca la finalizarea cercetarilor sa fi facute propuneri corespunzatoare unitatilor de parchet competente", se arata în scrisoarea IGPR citată de RECOLTA.EU.


Toba precizeaza ca, în ceea ce priveste SNIF, a fost înregistrat, pe 26 aprilie 2010, un dosar penal în care parchetul de pe lânga judecatoria sectorului 4 cerceteaza persoanele din conducerea SNIF din perioada 2005-2009 asupra lor planând suspiciunea ca se fac vinovate de abuz în serviciu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Biroul permanent al Camerei a decis, joi, sa distribuie aceasta scrisoare tuturor deputatilor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016