Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Constanta: Zilele recoltei la Navodari, pe 15 si 16 octombrie


În zilele de 15 şi 16 octombrie, năvodărenii sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a Zilelor Recoltei. Potrivit celor declarate de viceprimarul oraşului, Florin Chelaru, discuţiile referitoare la modalitatea în care se va desfăşura această ediţie a Zilelor Recoltei nu au fost definitivate, dar acest lucru se va întâmpla în zilele următoare.
„Deja am discutat să se trimită invitaţii către producătorii agricoli pe care îi dorim să participe la această sărbătoare. Sperăm ca şi în acest an producătorii să vină cu preţuri accesibile şi să aducă şi produse alimentare specifice zonei, gen muşchi, costiţă afumată după reţete tradiţionale", a declarat viceprimarul. Cât priveşte eventualitatea organizării unor spectacole în cele două zile ale evenimentului care marchează o toamnă bogată, viceprimarul ne-a spus că încă nu s-a stabilit nimic pentru că intervine problema lipsei banilor. „Dacă se va face spectacol atunci se va face cu bani foarte puţini. Ne-am gândit că năvodărenii s-ar simţi altfel dacă ar bea un pahar de vin sau must sau ar mânca ceva şi ar asculta o muzică bună. Vrem să organizăm şi câteva jocuri tradiţionale de genul căratul sacului de cartofi sau cine bea cel mai mult must în cel mai scurt timp. Vom avea şi premii, dar vor fi mici". Pentru că din acest an, Năvodariul are şi o nouă echipă de fotbal - Săgeata, cu rezultate bune în ultima perioadă, autorităţile locale intenţionează ca în cele două zile cât ţine evenimentul să promoveze pe cât posibil echipa. Pe lângă aspectele care au rămas de definitivat, autorităţile se gândesc care să fie zona unde se va ţine Ziua Recoltei. Prima dintre variante ar fi centrul oraşului - aşa cum s-a organizat prima ediţie, în 2008, iar cea de-a doua variantă ar fi în parcarea de la Stadion, totul depinzând de desfăşurarea sau nu în acele zile a vreunui meci.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziua de Constanta
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016