Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Controale in industria agroalimentara
În perioada 9-15 ianuarie 2009, inspectori ai Direcţiilor pentru Siguranţa Alimentelor din cadrul Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene şi a Municipiului Bucureşti au desfăşurat, la nivel naţional, acţiuni de control în unităţi cu profil agroalimentar, informeaza ANSV.
Au fost controlate unităţi de fabricare a produselor de morărit şi panificaţie, a produselor de patiserie, unităţi de fabricare a produselor din cacao, ciocolată şi alte produse zaharoase, unităţi de depozitare a legumelor, fructelor şi seminţelor, unităţi de fabricare a băuturilor alcoolice şi răcoritoare, precum şi unităţi de comercializare a produselor alimentare de origine non-animală. În urma neregulilor constatate, au fost sancţionaţi 12 operatori economici din nouă judeţe. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 17.500 lei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Sancţiunile au fost aplicate unităţilor care nu respectau condiţiile de igienă din spaţiul de depozitare şi prelucrare, cât şi pentru depozitarea necorespunzătoare a materiilor prime şi a produsului finit, pentru lipsa documentelor care atestă trasabilitatea produselor comercializate, lipsa certificatelor de calitate şi conformitate. De asemenea, au fost amendate şi unităţile unde s-au constatat nereguli cu privire la manipularea produselor alimentare, întreţinerea instalaţiilor, utilajelor şi a ustensilelor de lucru. Controalele au vizat respectarea cerinţelor privind condiţiile de igienă şi funcţionare a unităţilor şi a spaţiilor în care sunt manipulate, prelucrate şi depozitate produsele, condiţiile de depozitare a legumelor şi fructelor, evidenţa documentelor, calitatea produselor destinate vânzării, precum şi verificarea trasabilităţii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News