Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cotele de pescuit romanesti pentru calcan si sprot, pastrate!

cotele-de-pescuit-romanesti-pentru-calcan-si-sprot-pastrate

Romania isi pastreaza cotele actuale de pescuit pentru calcan si sprot din Marea Neagra. MADR a confirmat rezultatele!


"As dori in primul rand sa multumesc Comisiei Europene pentru sprijin si pentru recunoasterea eforturilor Romaniei de a aplica principiile pescuitului durabil. Romania este de acord cu propunerea de cote la Marea Neagra, intrucat cotele de calcan la Marea Neagra permit sectorului pescaresc costier sa continue activitatea in aceste vremuri dificile. Speram ca raportul aferent anului 2022 sa confirme stiintific buna situatie a stocului de calcan din zona aflata sub jurisdictia UE, asa cum s-a putut constat anterior", a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Chesnoiu.
 
Potrivit MADR, in cadrul Propunerii de Regulament al Consiliului de stabilire a pescuitului pentru anul 2022, aplicabile in Marea Mediterana si Marea Neagra, Romania a reusit mentinerea cotelor de 75 tone la calcan si 3442,50 tone la sprot la Marea Neagra.
 
In cadrul interventiei sustinute in Consiliul de ministri, Adrian Chesnoiu a punctat importanta planurilor de management comunitare si nationale care au permis avansarea de la o abordare reactiva a managementului pescuitului, la o abordare adaptiva in conformitate cu politica comuna in domeniul pescuitului. "Este insa nevoie de contributiile pro-active ale tuturor tarilor riverane la Marea Neagra, la nivel politic si practic, pentru a nu zadarnici eforturile Romaniei si Bulgariei in conservarea resursei de calcan", a mai adaugat ministrul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Totodata, oficialul roman a subliniat ca este necesar sa fie avute in vedere si conditiile de concurenta echitabile, echilibrul dintre flote si resurse, atat din punct de vedere social, cat si economic.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016