În vremuri de criză, patronii de covrigării, din pieţe sau din staţiile de metrou, comercializeză, în medie, şi 3.000 de covrigi zilnic, scrie Adevărul. Cu sare, mac sau susan, covrigii calzi de un leu au înlocuit de ceva vreme masa de prânz a românilor, iar vânzările tot mai bune le aduc un profit sigur comercianţilor.
La fiecare colţ de bloc vezi o covrigărie şi o coadă care se întinde pe un metru sau doi, cel puţin la orele de vârf, când lumea pleacă sau vine de la serviciu, iar elevii sunt în pauză de masă. „Este normal să existe o cerere constantă pentru astfel de produse. Covrigii sunt precursorii reţelelor de fast-food, iar principala oportunitate o reprezintă scăderea preţurilor chiriilor în zonele cu vad comercial", explică Ciprian Moga, consultant retail.
La fiecare colţ de bloc vezi o covrigărie şi o coadă care se întinde pe un metru sau doi, cel puţin la orele de vârf, când lumea pleacă sau vine de la serviciu, iar elevii sunt în pauză de masă. „Este normal să existe o cerere constantă pentru astfel de produse. Covrigii sunt precursorii reţelelor de fast-food, iar principala oportunitate o reprezintă scăderea preţurilor chiriilor în zonele cu vad comercial", explică Ciprian Moga, consultant retail.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News