Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Craiovenii cumpără între 500-1.000 de covrigi pe zi, chiar pe timp de criză
Ziua de muncă a unui covrigar începe la ora 6.00 dimineaţa. „Venim cu zâmbetul pe buze, pentru că ăsta este principalul secret al vânzării: să-i întâmpini pe oameni cu bunădispoziţie, să nu fii morocănos. Dacă mai eşti şi tu, ca patiser, bosumflat, nu mai faci treabă! Toţi angajaţii trebuie să îşi lase supărările acasă, aici trebuie să uităm de toate, dacă vrem să avem clienţi”, spune Dan Troacă, managerul echipei de patiseri de la „Covrigul de aur” din Craiova.
Veteranul covrigarilor, Ştefan Eugen, vine din Brabova şi de 26 de ani este patiser. A făcut un stagiu în covrigărie timp de câteva luni. Acum are 53 de ani. De la 17 ani a ştiut ce înseamnă migala în preparatul covrigilor. „Punem făină, zahăr, sare, după care se amestecă bine. Apoi o luăm şi o cântărim. 240 de grame de aluat la 38 de covrigi”, povesteşte Ştefan. Etapa a doua este mai minuţioasă, pentu că se taie în fâşii lungi, se rulează fiecare covrig. „Apoi se iau covrigii şi se aruncă în apa cu zahăr ars. Îi punem pe un fel de grătar, să se scurgă zeama după ei, îi dăm prin sare şi mac, iar apoi îi aşezăm pe blăniţe. Câte 18 covrigi pe fiecare blană. Jumătate îi sărăm, jumate îi lăsăm aşa”, continuă Ştefan.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cit
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News