Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri acreditate pentru meseria de operator in agricultura ecologica

cursuri-acreditate-pentru-meseria-de-operator-in-agricultura-ecologica

Meseria de agricultor bio a devenit oficiala in Romania odata cu includerea in Codul Ocupatiilor. Incepand din acest an, fermierii care opereaza in registrul agriculturii ecologice vor fi vor putea fi inregistrati ca „Operatori in ferme ecologice mixte”.


Pentru a putea practica aceasta meserie cu acte in regula este necesara urmarea unui curs de perfectionare de patru zile. Agentia de formare Creative Business Management SRL este organizatorul acestor cursuri acreditate, la care fermierii se pot inscrie pentru a obtine o diploma recunoscuta la nivel national si european.

Cursul este impartit in patru module, astfel incat sa acopere intregul sector:
Ziua 1-Crestere animalelor in sistem ecologic 
Ziua 2- Cultura plantelor in sistem ecologic
Ziua 3- Certificare si marketing-ul fermelor ecologice
Ziua 4-  Vizita intr-o ferma ecologica

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


„Cursul isi propune sa faca o introducere in agricultura ecologica pentru cei care doresc sa deschida o afacere cu produse bio dar si un punct de reper pentru cei care activeaza deja in agricultura conventionala si vor sa certifice ecologic o parte din suprafete. Cursurile de desfasoara, lunar, in Bucuresti dar avem parteneriate cu Camerele de Comert judetene pentru realizarea unor sesiuni personalizate. Ne asteptam ca pana la finalul acestui an sa certificam cel putin 400 de persoane, avand in vedere ca in primele doua sesiuni de cursuri din Bucuresti am avut 50 de participanti” a declarat Ruxandra Simion, coordonator de training al agentiei Creative Business Management.
 
Agricultura ecologica din Romania s-a dezvoltat in ultimii trei ani intr-un ritm accelerat. Potrivit unei analize  Capital, daca in anul 2010 existau 3.155 operatori in sectorul  agriculturii ecologice, in 2011 numarul acestora a crescut de 3 ori, pentru ca in 2012 numarul lor sa creasca de 11,8 ori fata de 2010, fiind inregistrati un numar de 26.736 operatori implicati in productia, procesarea si comercializarea produselor ecologice.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016