Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin: 2,9 miliarde de euro, bani europeni pentru agricultura in 2014

daniel-constantin-29-miliarde-de-euro-bani-europeni-pentru-agricultura-in-2014

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat in Camera Deputatilor ca fondurile vor fi atrase pe parcursul acestui an, constituind principala modalitate de finantare pentru agricultura


Intr-o interventie avuta la inceputul acestei saptamani in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Daniel Constantin a anuntat ca in cursul acestui an, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va atrage fonduri europene in valoare totala de 2,9 miliarde de euro, motivand ca este nevoie de acesti bani intrucat agricultura a mers bine pana acum si are un potential de a merge cel putin la fel de bine si de acum inainte.
 
Acesta a mai precizat ca bunul mers al agriculturii se datoreaza in mare masura fondurilor europene atrase de ministerul de resort, acestea constituind, de altfel, principala sursa de finantare a agriculturii romanesti.
 
Suma contractata in acest an va fi cea mai mare de pana acum, in 2012 fondurile europene atrase fiind de 2,5 miliarde de euro iar in 2013 valoarea acestora ridicandu-se la 2,7 miliarde de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu aceeasi ocazie, ministrul Daniel Constantin a mai declarat ca 2014 este primul an in care s-a reusit ca platile directe, reprezentand subventiile pentru agricultura, sa se faca integral inainte de inceperea campaniei agricole de primavara. Valoarea subventiilor primite de fermieri, depaseste 900 de milioane de euro, a mai precizat ministrul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016