Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin: Azi incepem munca!

daniel-constantin-azi-incepem-munca

Astazi la ora 10.00, Daniel Constantin a publicat pe pagina sa de facebook imagini de la preluarea portofoliului Agriculturii. "Astazi am preluat mandatul de ministru al Agriculturii de la fostul ministru, Stelian Fuia. Incepem munca!", a scris Daniel Constantin, noul ministru al agriculturii.


Care sunt prioritatile noii conduceri a Ministerului Agriculturii


Rezolvarea problemei irigatiilor, crearea unui fond pentru creditarea fermierilor beneficiari ai fondurilor europene, un nou concept macroeconomic pentru satul romanesc si functionarea depozitelor pentru legumele si fructele romanesti sunt cateva dintre prioritatile lui Daniel Constantin.

In cadrul audierilor de luni, fostul secretar de stat in ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu (PDL), i-a recomandat cateva lucruri care ii vor aduce "succesul". Printre acestea se afla infiintarea unui fond de creditare a beneficiarilor de fonduri europene, un proiect al fostei puteri, care este insa blocat la Ministerul de Finante, simplificarea decontarii accizei pentru motorina, sustinerea camerelor agricole si o pozitie proprie a Romaniei privind politica comuna.

Constantin a spus ca sustine majoritatea acestor proiecte. Astfel, el spera ca va gasi sprijin politic pentru fondul de creditare a celor ce acceseaza bani UE. De asemenea, liderul PC vrea adoptarea cu unele amendamente a legii camerelor agricole in scurt timp, iar in ceea ce priveste depozitele pentru legume si fructe a amintit ca USL are inca de anul trecut un program pe aceasta tema. Daniel Constantin isi propune ca in cele sase luni de mandat sa vina si cu un nou concept pentru dezvoltarea satului romanesc, care sa aiba drept premiza dezvoltarea macroeconomica a zonei rurale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul propus la agricultura isi doreste si energie ieftina pentru fermieri. Constantin s-a aratat de acord cu propunerea fostului ministru Fuia ca Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare (ANIF) sa devina furnizor de energie electrica pentru agricultori.

"Ca ANIF sa devina jucator pe piata de energie ar dura cel putin un an", a spus Constantin. El a spus ca fermierii pot beneficia de energie ieftina si ca se gandeste la negocieri directe cu Elecrica, numai ca exista o serie de probleme ce ar putea fi ridicate de Consiliul Concurentei si ca acest demers trebuie pregatit pentru a nu se incalca legile concurentiale.

Totodata, Constantin si-a exprimat speranta ca va coopera bine cu ministerul Mediului pentru programul de impaduriri si si-a exprimat speranta ca institutia care se ocupa de cadastru sa fie pusa direct in subordinea premierului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016