Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Depozit de furaje, mistuit de flacari

Tags: tulcea

Un depozit din localitatea Enisala, in care se aflau 40 de tone de furaje pentru animale, a fost distrus joi intr-un incendiu, care a fost stins, dupa sase ore, de lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea.
Incendiul a izbucnit, conform ISU, din cauza unui scurt-circuit aparut la tabloul electric din depozit, tablou situat in imediata apropiere a furajelor pentru animale. Flacarile au fost observate tarziu de localnici, acestia din urma anuntandu-i pe pompieri. "Interventia a fost extrem de dificila, avand in vedere faptul ca fiecare balot de paie trebuia intors pe o parte si cealalta pentru a fi stins bine si a lichida incendiul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cred ca a fost una dintre cele mai dificile interventii din ultimele luni", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU, Angela Tulceanu. Ea a precizat ca, tot in cursul zilei de joi, lucratorii ISU au intervenit, timp de aproape trei ore, pentru stingerea unui alt incendiu de proportii, izbucnit la o locuinta privata din Mineri, din cauza unui cos de fum deteriorat. Potrivit Angelei Tulceanu, in urma incendiului din localitatea Mineri, au fost distruse acoperisul unei case, pe o suprafata de 200 de metri patrati, 30 de stupi de albine, 100 kilograme de produse textile si 10 metri cub de lemn.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016