Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Detinatorii de terenuri, obligati sa scape de ambrozie
Combaterea ambroziei se face prin cosirea repetata, manual sau mecanic, smulgerea in cazul unor suprafete izolate, efectuarea unor araturi adanci si discuiri pe terenuri agricole, cu exceptia erbicidarii – in zonele de interes public.
Ambrozia este considerata o specie invaziva, extrem de nociva prin efectul si cantitatea de polen raspandita in atmosfera, motiv pentru care anul trecut a fost actualizata legislatia in domeniu.
La nivelul primariei Capitalei, a fost constituita o comisie mixta formata din reprezentanti ai PMB si ai primariilor de sector si din cei ai altor 7 institutii cu atributii in domeniul sanatatii si mediului: Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, Comisariatul Municipiului Bucuresti - Garda Nationala de Mediu, Directia pentru Agricultura a Municipiului Bucuresti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Astfel, sectoarele municipiului Bucuresti au obligatia de a identifica, in fiecare primavara, terenurile infestate cu ambrozie, de a comunica PMB lista acestora si de a transmite, pana la data de 05 iunie a fiecarui an, notificari catre proprietarii sau detinatorii de terenuri, cu privire la obligatiile legale ce le revin si sanctiunile aplicabile.
La randul sau, Primaria Capitalei a dispus ca Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti sa ia toate masurile legale astfel incat sa elimine ambrozia din parcurile si spatiile verzi pe care le are in administrare.
Proprietarii si administratorii terenurilor care au primit notificare, au obligatia ca, pana la data de 30 iunie a fiecarui an, sa combata si sa distruga ambrozia de pe terenurile lor, dupa care trebuie sa informeze in scris autoritatea administratiei publice locale pe raza caruia se afla terenul infestat cu ambrozie.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi