Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Documentatie standard pentru achizitiile publice de produse, derulate de beneficiarii PNDR

documentatie-standard-pentru-achizitiile-publice-de-produse-derulate-de-beneficiarii-pndr

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale aduce clarificari referitoare la intrarea in vigoare a Ordinului Presedintelui Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice (ANAP) nr. 1017/2019 privind aprobarea structurii, continutului si modului de utilizare a Documentatiei standard de atribuire a contractului de achizitie publica sau sectoriala de produse, precum si a modalitatii de completare a anuntului de participare standard sau simplificat.


Conform legislatiei in vigoare, documentatia standard reprezinta modelul pe baza caruia autoritatile contractante au obligatia de a intocmi fiecare documentatie de atribuire de produse. Astfel, se pun la dispozitia tuturor potentialilor candidati sau ofertanti informatiile necesare privind aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica sau sectoriala de produse (buldoexcavatoare, autoutilitare, echipamente specializate etc. achizitionate prin procedura simplificata sau licitatie deschisa).
                  
De asemenea, la intocmirea anuntului de participare, autoritatile contractante au obligatia de a utiliza modelul anuntului de participare standard sau simplificat prevazut pentru achizitia de produse.

„In baza acordului de colaborare incheiat intre AFIR si ANAP, am implementat deja modele de fise de date si instructiuni pentru ofertanti pentru achizitia de lucrari la nivelul AFIR. Introducerea modelului de documentatie de atribuire si de anunt de participare pentru achizitia de produse completeaza baza de informatii si indrumari pentru beneficiarii PNDR, constituind inca o data masurile administrative necesare care le faciliteaza acestora derularea procedurilor de achizitii in conformitate cu cele mai noi modificari legislative. Toate aceste modificari reprezinta modele de lucru care asigura respectarea principiilor achizitiilor publice si se vor regasi in manualele si procedurile specifice ale AFIR.”, a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al AFIR.
                  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Documentatia standard de atribuire a contractului de achizitie publica de produse,  anuntul de participare standard sau simplificat vor fi utilizate obligatoriu de catre toti beneficiarii publici ai Programului National de Dezvoltare Rurala atunci cand se initiaza proceduri pentru atribuirea contractelor de furnizare.
 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016