Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Două sute de milioane amendă la un abator din Slobozia

Tags: abator

Aproximativ 6000 de kg carne, subproduse din carne şi organe de porc confiscate, o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 20.000 de lei şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rupere de sigilii – sunt măsurile dispuse cu ocazia unui control comun efectuat la abatorul aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Slobozia.
În cursul zilei de 18 august efective din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu Serviciul de Investigaţii Criminale şi cu sprijinul Gărzii Financiare – Secţia Ialomiţa, Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomiţa şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa au efectuat o verificare de specialitate în cadrul unui abator aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul social în municipiul Slobozia, agent economic ce avea activitatea suspendată din luna ianuarie a acestui an. Cu ocazia controlului, în incinta abatorului au fost identificate trei persoane care desfăşurau activităţi de tranşare fără contract de muncă cu societatea verificată, iar în depozitele frigorifice se afla cantitatea de 5.939 kg. organe, subproduse şi carcasă de porc, fără ca societatea să deţină autorizaţiile necesare de la organismele competente pentru depozitarea acestor produse. Menţionăm că începând cu data de 1 ianuarie societăţii i-au fost sigilate spaţiile de congelare şi refrigerare, însă reprezentanţii acesteia nu au ţinut cont de îngrădirile impuse şi au continuat activitatea distrugând sigiliile legal aplicate, precizeaza Ialomita Online. Astfel, pe numele administratorului societăţii, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slobozia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rupere de sigilii, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 243 C.pen. Totodată, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite s-a procedat la sancţionarea contravenţională a societăţii cu amendă în valoare de 20.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a cantităţii de carne, subproduse şi organe de porc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016