Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa ce a cumparat un tanc pentru "lucrari silvice", Ion Dumitru, fostul sef al Romsilva, a fost achitat de ICCJ


Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis achitarea celor 8 inculpati invinuiti pentru un prejudiciu de 3 milioane de euro adus Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.

Din anul 2006, deputatul PSD Ion Dumitru, alaturi de alti sapte inculpati, este judecat sub invinuirea de abuz in serviciu. Conform procurorilor, fostul sef al ROMSILVA ar fi trucat licitatii in scopul achizitionarii unor obiecte la suprapret. Acesta a ramas celebru dupa ce in presa au aparut informatii despre o licitatie cel putin ciudata, din anul 2004, in urma careia Regia Nationala a Padurilor a devenit prima institutie din Romania care si-a cumparat... un tanc! Nu mai putin de 8 miliarde de lei vechi a costat tancul T55, model 1978, de provenienta Ucraina.

Dupa scandalul iscat in urma aparitiei acestei stiri, s-a incercat musamalizarea cazului, oficialii de atunci argumentand ca tehnica militara fusese cumparata "pentru lucrari silvice". Acestuia i se demontase turela si i se fixase o lama de plug. Ar fi devenit, astfel, primul vehicul utilitar cu un consum de 80 de litri pe ora.

O investigatie pe acest subiect puteti citi in ziarul Gandul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ion Dumitru mai este judecat de instanţa supremă într-un dosar privind achiziţii la Romsilva, care are termen pe 2 martie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016