Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evenimentul Regional al Moldovei: Condiţii draconice pentru funcţionarea târgurilor de animale


Cele câteva târguri de animale vii care mai funcţionează în judeţul Neamţ riscă să fie închise dacă nu vor îndeplini noile condiţii impuse de Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. ANSVSA a emis un proiect de act normativ pentru reglementarea funcţionării târgurilor publice locale în vederea realizării unui comerţ cu animale vii sănătoase, în condiţii salubre.
Reprezentanţii direcţiei veterinare susţin că, prin aplicarea noilor norme, se va realiza o monitorizare sanitar-veterinară mai eficientă a mişcărilor de animale, în scopul prevenirii apariţiei sau împiedicării răspândirii unor boli la patrupede, care pot avea consecinţe economice grave sau pot pune în pericol sănătatea oamenilor. Practic, pentru a putea funcţiona, un târg de animale trebuie să fie autorizat sanitar-veterinar şi să beneficieze de supraveghere veterinară de specialitate, noutatea adusă de normativ fiind aceea că va fi obligatorie încheierea unui contract între administratorul târgului şi un medic veterinar de liberă practică. În cadrul acestui loc special amenajat se va permite numai accesul animalelor identificate şi înregistrate, însoţite de documente sanitar-veterinare potrivit legii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Evenimentul Regional al Moldovei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016