Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FAO se teme, oficial, de o criza alimentara provocata de recoltele slabe inregistrate in 2010


Porumbul se vinde cu cel mai mare preţ din iulie 2009, carnea a crescut cu 16% faţă de 1990, zahărul este la recordul de preţ al ultimilor 32 de ani, tona de cacao - cea mai scumpă din ultimii 29 de ani, iar cafeaua - din ultimii 12, arată datele publicate de FAO.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Doar în cazul Regatului Unit (UK), aceste evoluţii se vor vedea în creşterea medie a preţurilor la alimente cu 10% în următoarele luni. Luna trecută, alimentele au crescut cu 5% (cea mai mare creştere din noiembrie 2009), potrivit evidenţelor FAO. Creşterea cererii de produse de origine animală în Asia de Sud-Est şi condiţiile meteo proaste din ţări cu mari suprafeţe agricole (Rusia, Canada, Brazilia) anunţă o criză alimentară cel puţin la nivelul celei din 2008.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016