Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii din Germania afectaţi în scandalul dioxinei cer peste 100 milioane euro


Fermierii afectati de problema furajelor contaminate cu dioxina din Germania cer despagubiri de peste 100 milioane euro intreprinderii responsabile, in contextul in care au fost inchise temporar pana la 5.000 de ferme avicole si porcine, dintre care 558 nu si-au reluat inca activitatea, potrivit agentiei spaniole de presa EFE.
Ziarul 'Westfalen Blatt' informeaza marti ca aceasta suma este vehiculata in randul asociatiilor de agricultori si crescatori. Acestora li se vor alatura ministerele agriculturii din landurile Schleswig-Holstein, Saxonia Inferioara si Renania de Nord-Westfalia, dupa cum au anuntat titularii lor.

Toate cererile se indreapta impotriva firmei distribuitoare de grasimi industriale care a comercializat aceste grasimi - destinate productiei de hartie - pentru fabricarea de furaje destinate consumului animalelor.

Intre timp, mii de ferme avicole si porcine care fusesera inchise temporar, in mod preventiv, isi pot relua activitatea de sacrificare a animalelor si de comercializare a produselor, dar 558 ferme sunt in continuare inchise. Este vorba de 330 de ferme din landul Saxonia Inferioara, unde au fost inchise peste 4.000 de ferme, 143 din Renania de Nord-Westfalia si 62 din Schleswig-Holstein.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Autoritatile sanitare germane au semnalat ca pana acum s-au inregistrat 19 analize -18 la oua si una la carnea unei gaini ouatoare - cu indici de contaminare cu dioxina superiori nivelului tolerat.

Rezultatele altor 87 de analize realizate in mai multe ferme afectate nu semnaleaza valori ale dioxinei care sa depaseasca limitele admise pentru carnea de pui, rata si porc si pentru laptele de vaca.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016