Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Giurgiu: Proiect de dezvoltare a infrastructurii in domeniul piscicol, finantat prin POP


Un proiect privind dezvoltarea infrastructurii în domeniul piscicol şi cultivarea tradiţiei pescuitului dunărean în valoare de şapte milioane de euro a primit aprobarea de finanţare prin Programul Operaţional pentru Pescuit (POP) şi se va derula în nouă comune din judeţ, precum şi în municipiul Giurgiu pe o perioadă de cinci ani, informeaza Agerpres.
"De curând ni s-a aprobat cererea de finanţare pentru Proiectul Giurgiu - Tradiţia Pescuitului Dunărean, un proiect ambiţios în care sunt implicate patru ONG-uri, nouă primării, opt societăţi comerciale, 16 persoane fizice cu obiect de activitate pescuitul şi patru instituţii publice", a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful Direcţiei Judeţene de Dezvoltare Rurală şi Protecţia Mediului Giurgiu, Marian Măroiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


El spune că proiectul are o valoare de aproximativ şapte milioane de euro şi se va desfăşura în judeţul Giurgiu pe o perioadă de cinci ani, timp în care se vor desfăşura lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii din domeniul pescuitului, respectiv drumuri de acces, debarcadere, se va dezvolta agroturismul în domeniul pescuitului, se va efectua popularea bălţilor cu puiet de peşte şi se vor înfiinţa noi suprafeţe de luciu de apă. În acest proiect, sunt implicate nouă comune din judeţ şi municipiul Giurgiu, toate localităţile fiind riverane Dunării.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016