Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Gradul de absorbtie a fondurilor in Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) a crescut pana la 17,72%
Gradul de absorbtie a fondurilor in Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) a crescut pana la 17,72%, in 2010, fata de 7,4% cat era in anul 2009, a declarat Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, in cadrul prezentarii raportului de activitate a Ministerului. Ministrul a promis ca in anul 2011 procentul va creste si mai mult si ca procedurile necesare pentru obtinerea de fonduri europene vor fi simplificate si transparentizate.
In anul 2010 au avut loc 12 sesiuni de depurere de proiecte pentru PNDR, care au adunat peste 34 000 de proiecte conforme, cu o valoare totala de peste 2,563 miliarde de euro. Dintre acestea, aproape 19 000 au fost selectate, cu o valoare totala de 1,765 miliarde de euro. Tot in anul 2010, in cadrul PNDR au fost incheiate 14 823 de contracte, cu o valoare de 1,580 miliarde de euro.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Conform datelor publicate in Raport, Ministerul Agriculturii a reusit sa faca plati ce reprezinta mai putin de 50% din banii alocati schemei de plata unica pe suprafata prin intermediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), in valoare de 336 de milioane de euro, dintr-un total de 700 de milioane alocate de Uniunea Europeana. Comparativ, in anul 2009 au fost folositi 610 milioane de euro, dintr-un total de aproape 620 de milioane alocati.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura