Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Graul si porumbul se ieftinesc. Rusia a anuntat ca isi reduce atacurile in Ucraina

graul-si-porumbul-se-ieftinesc-rusia-a-anuntat-ca-isi-reduce-atacurile-in-ucraina

Cerealele s-au ieftinit, dupa ce la inceput de luna martie ne confruntam cu o crestere de 7,2% la bursa de la Chicago. Anuntul Rusiei ca isi reduce atacurile in Ucraina a adus preturile la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani.


Rusia a decis ca in zonele Kiev si Chernihiv sa isi reduca activitatile militare, declara Ministrul adjunct al Apararii de la Moscova, Alexendar Fomin. Daca se va confirma, o inversare a invaziei ar ajuta la diminuarea perturbarilor provocate de razboi asupra comertului mondial cu cereale, conform Agerpres. 
 
Importanti furnizori de uleiuri alimentare sunt Rusia si Ucraina, dar reprezinta si 30% din tarile exportatoare mondiale de grau. In timp ce graul a avut o scadere brusca ieri, porumbul isi continua declinul. Cotatiile futures la porumb au scazut cu 2,5% pana la cel mai redus nivel de dupa data de 17 martie, la bursa de la Chicago. Cotatiile graului au scazut cu pana la 6,7%, revenind sub pragul de 10 dolari per bushel.
 
In prezent, intre Rusia si Ucraina se deruleaza negocieri, lucru ce ofera sperante pentru o destindere. In ciuda situatiei din bazinul Marii Negre, Rusia continua exporturile, in timp ce in Ucraina au fost complet oprite de blocarea transportului maritim. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Detalii cu privire la suprafetele insamantate si stocurile de cereale sunt asteptate de catre traderi, joi, in rapoartele autoritatilor americane. Datele vor oferi informatii despre fermieri, raspunsul acestora la cresterea costurilor imputurilor, dar si la cererea pentru culturi provenite din alte zone pe fondul razboiului cu Ucraina. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016