Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul elimină un post de secretar de stat şi pe cel de subsecretar din Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii rămâne doar cu două posturi de secretar de stat, faţă de trei până în prezent. Modificarea componenţei organigramei Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) a fost realizată ca urmare a reorganizării autorităţilor guvernamentale.


Guvernul elimină un post de secretar de stat şi pe cel de subsecretar şi reduce numărul de posturi din aparatul propriu al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) la 534, de la 670, potrivit unei Hotărâri de Guvern publicate miercuri în Monitorul Oficial.
"Numărul maxim de posturi în aparatul propriu al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale este de 534, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului", se arată în Hotărârea de Guvern.

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Nicolae Giugea, a declarat miercuri pentru NewsIn că personalul ministerului nu a fost afectat întrucât, în principal, au fost eliminate posturi care erau vacante.

"Au fost eliminate în total 136 de posturi, atât de directori generali, de directori, cât şi alte funcţii, însă personalul nu a fost afectat, întrucât marea majoritate a acestora erau vacante. Referitor la eliminarea postului de secretar de stat şi a celui de subsecretar, eu consider că e mai bine în noua formulă realizată de domnul ministru Berceanu pentru că dacă sunt mai mulţi nu ştiu unul de celălalt", a explicat Giugea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministerul Agriculturii anunţa în luna iulie că va reduce numărul de posturi din cadrul aparatului central cu 36%, respectiv 136 de posturi, ca urmare a restructurării numărului de direcţii, acestea urmând să fie transferate la agenţiile ministerului.

"Pe baza cerinţelor Comisiei Europene, vor fi restructurate mai multe servicii şi compartimente, cum sunt cele privind elaborarea politicilor agricole, Reţeaua de Informaţii Contabile Agricole, compartimentul de control privind operaţiunile ce se efectuează prin Fondul European de Garantare Agricolă, precum şi cele privind gestionarea bugetului naţional şi a fondurilor europene", se arată într-un comunicat remis la acea dată de Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016