Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul oferă ajutoare financiare pentru "bunăstarea porcilor şi păsărilor"


Guvernul României oferă ajutoare de până la 500 de euro pe an pentru crescătorii de porci şi păsări, pentru a asigura animalelor un standard ridicat de bunăstare, a declarat ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.
"Cele 3 forme finanţate din bugetul de stat sunt sprijinul financiar pentru crescătorii de porcine şi de păsări pentru asigurarea unor standarde ridicate de bunăstare a acestor două specii, şi, de asemenea, o nouă formă de subvenţionare a asigurărilor agricole şi anume subvenţionarea unei părţi din primele de asigurare pentru asigurarea împotriva riscurilor în producţia vegetală şi producţia animală", a explicat Dumitru, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, "sprijinul este de maximum 500 de euro pe unitate vită mare pe an".

Porcii se vor bucura de mai multe facilităţi decât păsările, a menţionat ministrul: "Aceste condiţii sunt 7 pentru creşterea porcilor şi 6 pentru păsări".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Printre condiţiile care trebuie oferite animalelor se numără asigurarea unui iluminat natural de cel puţin 9 ore pe zi, precum şi a unei hrane mai bune.

Citeste mai mult in Jurnalul National
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016