Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilie Sârbu: Liviu Harbuz şi Cătălin Roşculete vor fi secretari de stat în Ministerul Agriculturii


Ministerul Agriculturii va avea aceeaşi structură, iar preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, şi directorul Staţiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Cătălin Roşculete, vor fi numiţi secretari de stat, a declarat, marţi, ministrul agriculturii Ilie Sârbu.
"Vom păstra actuala structură a ministerului cu trei secretari de stat şi un subsecretar de stat pentru că nu ne dă voie să mai facem schimbări. Urmează ca noi (PSD - n.r.) să mai numim un subsecretar de stat, iar PD-L încă nu mi-a dat un nume (pentru o funcţie de secretar de stat- n.r.)", a afirmat Sârbu.

Liviu Harbuz, care a mai fost secretar de stat în minister şi preşedinte al Autorităţii naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în perioada guvernării Năstase, va coordona direcţia de afaceri europene şi relaţii internaţionale, având în subordine şi agenţiile de plăţi.

"Liviu Harbuz are experienţă în relaţia cu Uniunea Europeană. A negociat un capitol greu, cel de siguranţă alimentară", a mai spus Sârbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Liviu Harbuz era asteptat, de specialistii in sanatate publica, sa revina la conducerea ANSV, asa cum recolta.eu informa in urma cu doua saptamani.

Totodată, Cătălin Roşculete se va ocupa de implementarea politicilor agricole, potrivit ministrului Agriculturii.

Postul de subsecretar de stat va avea în subordine, cel mai probabil, pădurile, iar cel de secretar de stat, care urmează să fie ocupat de un reprezentant al PD-L, va avea atribuţii legate de relaţia cu parlamentul, fiind responsabil de o serie de instituţii aflate în subordinea ministerului.

Surse din PSD au declarat luni agenţiei MEDIAFAX că Liviu Harbuz, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale Sanitar-Veterinare în mandatul 2000-2004, a fost propus de organizaţii pentru un post de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, un alt nume luat în calcul pentru un alt post de secretar de stat în acest minister fiind Cătălin Roşculete. Totodată, un posibil viitor secretar de stat la Agricultură ar fi şi Virgil Mândru.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016