Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilie Sarbu nu vrea sa plece de la Agricultura


Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat luni ca exclude varianta parasirii conducerii Ministerului Agriculturii pentru a prelua postul de vicepremier, asa cum intentioneaza sa propuna unii dintre colegii de partid. Sarbu a precizat ca, marti, conducerea PSD va avea o noua sedinta in care va discuta situatia creata de retragerea sprijinului politic pentru Gabriel Oprea.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca ii va propune premierului Emil Boc ca Dan Nica, vicepremier, sa fie ministru interimar si la Interne, dupa ce a anuntat ca Oprea a ramas fara sprijinul politic al partidului si ca propune excluderea lui din PSD.

Ministrul Agriculturii a declarat ca nu vrea sa paraseasca ministerul, deoarece a inceput deja sa rezolve o parte din probleme din agricultura si ca vrea sa duca aceste proiecte la bun sfarsit. Dan Nica, propus de Mircea Geoana pentru a ocupa interimar postul de ministru al Internelor, ar putea deveni titular al portofoliului, iar postul de vicepremier pe care il lasa liber sa-i revina ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, au declarat luni pentru NewsIn surse din PSD.

Sursele citate mai spun ca ministerul Agriculturii ar urma sa-i revina lui Valeriu Steriu, al carui nume a fost vehiculat si in decembrie pentru acest post. O alta varianta ce a fost luata in calcul zilele acestea in PSD a fost ca vicepresedintele Liviu Dragnea sa preia portofoliul de la Interne, insa acest scenariu ar putea sa nu se materializeze intr-o decizie intrucat vicepresedintele pesedist nu ar fi agreat de PD-L si de Traian Basescu, in special pentru ca despre el au existat informatii ca ar fi vizat intr-un dosar de competenta DNA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Alti lideri ai PSD spun ca Dragnea nici nu ar vrea acest post pentru ca nu doreste sa renunte la sefia Consiliului Judetean Teleorman. "Dragnea risca foarte mult cerand acest post pentru ca el e cel care a cerut sanctionarea lui Oprea, ori ar da de inteles ca a vrut postul pentru el", a declarat pentru NewsIn luni un lider pesedist.

Comitetul Executiv al Consiliului Organizatiei Judetene PSD Ilfov a decis luni, intr-o sedinta extraordinara, ca BPN al PSD a actionat nestatutar in cazul Oprea, ca doar CEX si Consiliul National decid retragerea sprijinului politic, iar excluderea e o prerogativa a filialei.

"Comitetul Executiv al Consiliului Organizatiei Judetene PSD Ilfov, reunit luni in sedinta extraordinara, respinge in mod categoric decizia Biroului Permanent National al PSD de retragere a sprijinului politic si de excludere din partid a ministrului administratiei si internelor, domnul Gabriel Oprea, considerand-o nefondata si nestatutara. Prin adoptarea acestor decizii, Biroul Permanent National al PSD a incalcat prevederile statutului Partidului Social Democrat", se arata intr-un comunicat al PSD Ilfov remis luni NewsIn.

Sursa citata precizeaza ca potrivit art. 12 alin.(3) din statul PSD, “retragerea sprijinului politic se hotaraste de catre organul de conducere al partidului care l-a acordat sau de catre organul ierarhic superior”, acestea fiind Comitetul Executiv National, respectiv Consiliul National al Partidului Social Democrat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016