Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilie Serbanescu: Agricultura, pe calea capitalismului multilateral dezvoltat


Din 2010, România intră în capitalismul total, capitalismul sută la sută, acela din cărţi şi de la seminarii şi năzuit de corifeii globalismului mondial. Pentru că ţăranul român, acela care încă se mai opune capitalismului tout azimut în România, încăpăţânându-se să mai existe şi să stea cu pământuri şi ceva produse în calea importatorilor, păşeşte la drum în 2010 - pentru prima dată în perioada de trecere de la comunism la capitalism şi ca o noutate absolută în toată lumea capitalistă - fără nici un ajutor, fără nici o susţinere de la propriul stat.
În timp ce toate statele lumii capitaliste - nici nu ne mai referim la altele! - nu ştiu ce ajutoare să mai inventeze pentru lucrătorii lor din agricultură spre a se asigura că aceştia vor reuşi să le producă necesarul alimentar pentru popoarele lor, dar derapând astfel de la linia capitalismului pur, România încetează absolut orice sprijin, indiferent că se referă la irigaţii, ameliorări, motorină, producţie vegetală, creştere a animalelor şi altele asemenea care, evident, încurcau lucrurile, distorsionând, ca incriminabile ajutoare de stat, piaţa şi, mai ales, relaţiile internaţionale capitaliste ale ţării.

România dă astfel o lecţie de capitalism celorlalte ţări care nu sunt destul de ferme pe linia capitalismului mondial triumfător şi face dovada unei înalte solidarităţi, fiind gata să-şi sacrifice producţia proprie pe altarul preceptelor acestuia.

Dintr-o trăsătură de condei, ţăranul român este trimis în capitalismul multilateral dezvoltat şi, prin comparaţie, fermierii americani sau vest-europeni rămân undeva în negura comunismului. Totul apare cu atât mai minunat cu cât România realizează acest demers ca membră în Uniunea Europeană, lăsându-i mască pe colegii din organizaţie, cărora li se vor înnegri feţele de invidie capitalistă, dar care, nefiind atât de altruişti, se vor năpusti să ocupe locul de pe piaţa românească lăsat liber de foştii producători români ajunşi în faliment.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Jurnalul National
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016